C'est la vie

Pancakes and blueberry jam

I eftermiddags blev jag sugen på pannkakor. Så det fick det bli till lunch. Och blåbärssylt till. Kanske inte så himla nyttigt, men det är ju så gott.

Annars så har jag hunnit med en hel del idag. Förutom ett stop på skolan och ett par ärenden, har jag packat och städat. Och slängt. Det börjar arta sig nu men det är en hel del kvar. Frågan är ju också hur tusan jag lyckas göra det stökigare för varje säck och låda jag fyller? Det går inte ihop! En sak är säker, hade jag inte hyrt ut min lägenhet möblerad så hade det blivit un peu juste tidsmässigt.

I morgon har vi presentation av vårt arbete(sista kursen för terminen!) så jag ska stänga datorn och gå genom det jag ska säga. Det finns inget värre än att vara oförberedd på en redovisning! Jag har ett hemskt minne från en katastrofal engelskaredovisning för sådär 10 år sedan. Hunts me still, haha.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.