Inspiration

Snart årsinvigning

Mitt humör går som en berg och dalbana ihop med vädret. Idag regnar det och och jag känner mig lika grå som himlen. Jag hoppas solen snart kommer tillbaka för detta skitväder är ju bara deppigt.

I Paris ska det bli svensk sommar i helgen. Eller ja fransk vår kanske man kan översätta det till. Om fem dagar åker jag dit. Då ska jag inviga min rea-fyndade klänning för detta året. Kan man kanske till och med gå med bara ben? Hmm, kanske lite väl amitiöst. Hur som helst så längtar jag efter att kunna gå i jeansjacka i stället för vinterjacka!

Klänningen köptes på Mango’s rea förra sommaren. Det blir sällan fel när jag fyndar på rea. Jag tror att det är lite av en okänd talang. Det och att tappa saker så att det går sönder eller spilla ner mina kläder.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.