C'est la vie

On a sunny day

 

Det är så himla härligt väder idag! Såhär fint var det i småbåtshamnen vid kontoret när jag gick till tåget. Blå himmel och solstrålar som värmer kinderna. På riktigt. Jag stod ute på balkongen och då brände det nästan på hyn. Det kanske betyder att vi äntligen kan samla på oss en välbehövlig dos av naturliga D-vitaminer? Det hoppas jag i alla fall för jag är en minusgrad till från att köpa en enkel biljett till Bora Bora. 

 

På tal om vitaminer. Har ni provat de här nya juicerna från Innocent? Jag fick två stycken gratis på Köpenhamns centralstation i förra veckan och de är grymt goda. Särskilt den röda. Nyttiga också. De ger en bra balans till de två mini-Snickers som jag tryckte i mig efter lunchen, haha. Mina kollegor måste sluta ha med sötsaker till kontoret! Jag har förresten sådant flyt med gratis-grejer senaste tiden. Gratis kaffe och kanelbulle vid Triangelns station, läppbalsam från Carmex på Strøget och så idag när de delade ut små förpackningar med apelsinjuice på Københavns H igen (det är där det händer!).

 

Nu är jag på väg hem till Malmö. Jag gick lite tidigare idag för jag har ett hemligt uppdrag. Kan inte avslöja vad det är än.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.