C'est la vie,  Things I like

Om jag fick önska mig några saker högt och lågt…

…så skulle jag bland annat vilja:

 
♥ Åka till Gotland i sommar och hälsa på min farfar. Han har flyttat till ålderdomshem och det vore så mysigt att få träffa honom. Dessutom bor min farbror med familj där som jag inte träffat på länge. Pappa, roadtrip eller?!

En överexponerad bild på farfar, mig och syrran sommaren 2015 <3

♥ Äga den här bodyscruben från BodyShop med Mango-doft. Jag köpte den i Kapstaden för att jag ville ha en grövre skrubb men är just nu för snål för att fylla på mitt lager. Älskar att det är någon slags olja i den så att kroppen blir superlen efter duschen. Plus att den doftar helt himmelskt.

♥ Se U2 live i Paris den 26 juli. Vem vill gå med mig? Och framförallt, vem vill sponsra resa och biljett? Hehe. Ja, vad är väl en U2-konsert på Stade de France. Alldeles, alldeles underbar. Se och lyssna bara på detta legendariska framträdandet av With Or Without You. Jag skulle fullständigt tappa det om jag var den tjejen. ”Jaha, här ligger jag och gosar med Bono…. brööööl”.

När vi ändå talar om Paris…

Tyvärr får jag nog fortsätta drömma om att strutta runt där på gatorna i Montmartre ett tag till.

♥ Träna i nya löparskor från Nike. Jag är en hängiven Nike-tjej och har alltid varit. Mina nuvarande träningsdojjor har hängt med i några år nu och sjunger på sista versen. De här i en ljuslila färgton skulle sitta fint på min fot.

Favoritfärgen!

♥ Att vi får riktig sommarvärme med minst 27 grader. Så att jag får möjlighet att cykla ner till Västra Hamnen på morgonen och börja dagen med picknick-frukost och ett dopp, precis som jag gjorde förra året. Det var så mysigt. En ny hatt skulle jag förresten också gärna vilja ha. Den här försvann i Sydafrika.

♥ Läsa Lars Keplers nya bok Kaninjägaren. Synd bara att den inte finns som liten pocket ännu. Måste passa på att läsa denna medan dagarna är så långa för jag är för mörkrädd för att läsa den under vintern. De är alltid så himla läskiga, men bra!

♥ Utnyttja den där kommande sommarvärmen och tillbringa lite tid i Roslagens skärgård. Minns ni att jag var där förra året? För att se fler bilder från en av mina favoritplatser på jorden så kan du kika HÄR och HÄR.

♥ Åka tillbaka till Kapstaden i januari, och stanna där tills vitsipporna blommar i Kungsparken. Jag skulle vara helt okej med att hoppa över vintern två år i rad, eller tio.

Från en gata i stadsdelen Observatory, Cape Town. Har ungefär 25 bilder på den där utsikten.

♥ Hitta lugnet och lyckan. Bli fri från ångest och prestationskrav. Känna att det jag gör räcker till. Tro tillräckligt på mig själv för att sträva efter mina drömmar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.