Weekend

Flashback FriYAY

IMG_1874 IMG_1878

Jag har bjudit hem två kompisar på middag ikväll och fick en snilleblixt gällande förrätten. Jag kom att tänka på ett bröllop jag var på för flera år sedan och där serverade de en så god räkcocktail med avokado och mango. Bilden jag tog på just den räkcocktailen som serverades på bröllopet var ingen höjdare så jag bjuder på två andra bilder från den bröllopshelgen i stället. Flashback FriYAY, ungefär.

Det här är alltså juni 2011 på den franska ön L’Île d’Yeu. Kolla bara hur ung jag ser ut, och tydligen var jag ganska spinkig för de där rosa jeansen skulle jag inte få på mig idag. Jisses vad jag älskade dem dock. Linnet också som jag minns att jag köpte på rea på Monki. Var tusan har det försvunnit? Profilbilden till höger på bloggen är för övrigt från det bröllopet. Den klänningen är också för liten. Varför antingen växer jag ur eller tappar bort alla mina favoritkläder?! Hopplöst.

Nej nu ska jag börja med den där förrätten och blanda några Aperol Spritz. Jag lovar bilder på mästerverket… eller misslyckandet. Vi får se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.