C'est la vie

Tala är silver men tiga är guld

IMG_2829 IMG_2831

Jag var bjuden på en bloggträff idag som Frida hade styrt ihop. Det var bland annat hennes mamma och syster, några bloggare, ett gäng av hennes läsare och sedan en väldigt skarp och smart egenföretagare som höll i en liten workshop. Vi kom in på en massa intressanta och ganska djupa ämnen, men jag kan ibland känna som att jag bara borde lyssna och betrakta i stället för att tycka till. Det blir så fel när jag sen oroar mig för att ha sagt någonting dumt. Den här veckan har varit tung och jag gör alltid samma sak så fort jag börjar må bättre. Jäktar mig framåt och tror att en bra dag betyder att jag orkar vara översocial trots att jag måste ta tio djupa andetag för att ångesten tränger sig på. Efter en dryg timme kände jag att jag inte orkade vara fokuserad längre och åkte hem. Jag är inte riktigt mitt vanliga jag just nu och då är det jobbigt att vara bland människor jag inte känner, och som inte vet hur jag är mina bästa dagar. Jag hatar att oroa mig för om jag ger ett bra intryck eller ej. Ironiskt nog så pratade vi om just självkänsla och där har jag just nu en hel del att jobba på.

Jag är såklart glad att jag gick för det var kul att träffa Frida igen som inte bara är rolig men också ger en massa energi till sin omgivning. Även Caroline som var där som jag bara träffat en gång innan men som är en så fin tjej både på insidan och utsidan, och så Clara som jag träffade igår också. Vi fick en himla fin goodiebag som Frida hade satt ihop. Som ni kan se så låg en bok (av en fransk författare dessutom) och ett rouge från Max Factor i den söta lilla rosa presentpåsen. Hur gulligt är inte det?! Tack Frida för att jag fick komma! <3

Det var skönt att mellanlanda lite hemma. Lyssna på musik och fylla magen med rester från igår. Nu ska jag iväg hem till Jocke tillsammans med Sandra, och sedan vidare till Far i Hatten. Jag kör dock alkoholfritt ikväll och försöker lägga mig tidigt med förhoppning om att det motar bort den där smygande ångesten lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.