C'est la vie

Old Pictures

 

 

Någonting jag haft tid med nu när jag legat sjuk: Gå genom gamla bilder på datorn. Bilder på Paris. Jag har ofantligt många foton som tagits de senaste 4,5 åren. De väcker minnen och nostalgi. Alla har sin historia och bakgrund. Jag tror jag måste ta och skriva ut några med min nya fotoskrivare. Det känns synd att de ska ligga där på datorn. Helst skulle jag vilja framkalla en stor bild också och rama in. Jag menar, ett eget foto på väggen vore ju inte fel? 

 

Idag var jag hos läkaren. Hon var verkligen hur gullig som helst. Duktig, lyhörd och vänlig. Tydligen har jag en mild variant av bihåleinflammation så jag stannar hemma i morgon också. Sedan får jag faktiskt bli frisk. Jag är trött på att vara sjuk varannan månad. Jag har vanligtvis ett bra immunförsvar, men sedan jag började på mitt nuvarande jobb är det som att mina vita blodkroppar inte lyckas jobba mot alla virus och bakterier. Jag vet inte om det är folkströmningen till Paris, eller bara det värdelösa ventilationsystemet på kontoret.

 

 

0

0 kommentarer

 • Anna-Sarah Eriksson Lefebvre

  ååå krya på dig!! jag vet vad du menar. Av någon anledning så är jag sjuk så fort jag är i Paris (under de kalla månaderna). Som nu var där knappt två månader under hösten och låg sjuk 90 %. Hosta som aldrig tar slut och febertoppar varje vecka, just nu är jag i Sverige och börjar så sakta bli frisk. Men ska nog kolla upp det. 😊 Hoppas du mår bättre snart! Kram

 • teruko

  Först – dina bilder är sådana att man skulle vilja kliva rakt in i dem! Klart du ska fixa en förstoring och sätta upp på väggen!(Min man har fotat massor under åren så ett flertal väggar bär spår av våra resor här hemma. Det är härligt!) Som relativt ny läsare av din blogg håller jag på att ta mig igenom ditt liv. September -09 är dagens dos. Gillar skarpt sättet du skriver på, det väcker nostalgiska minnen även för mig dessutom. Hoppas du blir frisk snart. Jobbiga förkylningar härjar även i Sverige så här års, det vet jag sedan ett flertal veckor…

 • annelie

  Fantastiska bilder!! Jag verkligen älskar höstbilden på la tour eiffel! Självklart borde du skriva ut några, hemmet blir så mycket varmare med egna foton och bilder som väcker fina minnen av betydelse 😊

 • Ellinor

  Underbara, älskade Paris. Måste verkligen se till att boka en resa längre fram i vår. Hoppas att vi kan tajma det så att vi båda är i stan samtidigt denna gång 😊 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.