C'est la vie

Spring cleaning

 

 

Plats är någonting man ofta inte har överflöd av när man bor i Paris. Lägenheterna är små (om man inte har råd att betala 16 000 kr/mån för en rymlig 3:a) och det gäller att hitta smarta sätt att förvara sina grejer. En av mina kollegor har sagt upp sig och ska flytta från Paris i mars, så hon var snäll nog att ge mig några lådor hon inte längre behöver. En av dem passade bra för mina väskor.

 

Jag har dessutom spenderat eftermiddagen med att rensa, sortera, städa och slänga kläder. Gamla kläder åkte i soppåsen och sommarkläderna ligger nu undangömda till den dagen man kan gå i jeanskjol utan att frysa. Det behövs just nu då jag måste göra mig av mig onödiga saker. Det gäller att passa på när man har tid. Nu tänkte jag ta mig an mina papper. Det är MYCKET papper. Gud bevare mig… Jag tror jag behöver köpa lite pärmar.

 

 
0

0 kommentarer

  • Johanna

    Det är ju så skönt att rensa! Gjorde jag med häromveckan, skänkte ett lass till bättre behövande och försökte vara "noll tolerans". Har man inte använt vissa prylar på över ett år för de inte känts riktigt "rätt" så lär man ju inte använda dem särskilt mycket framöver heller…. välkommen till våren nu istället 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.