Shopping

My New Red Bag

 

 

Resultatet av rea-spaningen i fredags var… den här röda väskan från & Other Stories. Den är i 100 & skinn och mocka och jag hoppas verkligen den håller bra. Jag har kikat på den sedan tidigt i höstas och nu var den på 50 % rabatt, så jag kunde inte låta bli. Jag behövde en medelstor vardagsväska och denna är helt perfekt för det ändamålet. Dessutom är färgen så fin. Det bryter av från allt svart, grått, vitt och marinblått jag har i garderoben.

 

Jag tror att jag är mer en väsktjej än en skotjej. Gud vad töntigt det låter, men det är sant. Jag har alltid älskat väskor och ägde säkert 30 stycken när jag bodde i Sverige. De flesta ligger begravda och bortglömda i någon låda i mitt förråd. Ni vet, de där hemska satin/polyesterkuvertväskorna man köpte på 90-talet men aldrig mer kommer använda. 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.