C'est la vie

Breakfast In Bed

 

 

Efter en hemsk natt med väldigt lite sömn insåg jag tidigt i morse att jag inte skulle kunna gå till jobbet idag. Min kropp gör ont överallt, jag måste snyta mig var femte minut och så har jag fått en jobbig hosta som inte vill ge med sig. Jag undrar om det verkligen är en vanlig förkylning. Jag börjar misstänka att jag fått influensan. Om det inte är bättre i eftermiddag får jag nog försöka få en tid hos läkaren. Som jag skrivit om tidigare så måste man lämna ett sjukintyg till jobbet inom 48 timmar vid sjukdom. Ja, ungefär som i grundskolan i Sverige. Så jag förlorar antagligen två dagars arbete plus att jag måste betala 23 euro bara för att få ett intyg att jag verkligen är sjuk. Fransmännen litar verkligen på sina anställda. Jag börjar förstå nu varför många restauranger gillar att anställa pålitliga och ärliga svenskar. 

 

Hur som helst. Det blir en dag i sängen tror jag. Nu ska jag äta frukost och börja titta på tredje säsongen av Hart of Dixie. Jag kan inte få nog av den serien! Ser ni förresten kanelbullen på bilden? Jag fick fyra stycken av Natalie i lördags som hon hade bakat själv. Svingoda!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.