C'est la vie

I’m sick

 

 

Jaha, så kom det jag bävat hela vintern. Dunderförkylningen. Eftersom halva Paris befolkning just bär på någon slags bakteriflora – och hälften av mina kollegor gått och hostat och snörvlat hela veckan – så var det väl bara en tidfråga. Så var det med att njuta av och ta tillvara på den helgen. När jag inte hostat ut mina lungor eller snytit mig var tredje minut, så jag jag sovit eller tittat på serier. Så rolig har min söndag varit hittills. Tack och lov har jag ett söndagsöppet pharmacie tvärt över gatan från min port så att jag kunde köpa hostmedicin. Jag hoppas på ett mirakel så att jag vaknar i morgon bitti frisk som en nötkärna, men inser samtidigt att chanserna är minimala. 

 

Igår hade jag trots allt en trevlig lördag. Glass i Marais, kaffe med en vän, reashopping och slutligen en trevlig soirée hos en vän till Natalie. Jag träffade massor med intressanta nya bekantskaper och värdinnan bjöd på god mat. 

 

Nej, nu ska jag fortsätta med mitt seriemaraton. Tack och lov för internet säger jag bara!

 

 

0

0 kommentarer

  • Marie Bergman - Om livet på Cypern

    Usch, krya på dig både från förkylning och magkatarr! Jag var förkyld hur ofta som helst när jag bodde i Sverige, och nu har jag inte ens varit yttepyttesjuk en enda dag sedan jag flyttade därifrån, väldigt nöjd! 😊

  • Christine&Paris

    Tack 😊 Vad skönt! Själv var jag aldrig sjuk i Sverige. Misstänker att det beror på den fuktiga luften här och heltidsjobb med väldigt lite marginal till vettiga mat- och sovtider. Dålig ventilation på jobbet och ständigt sjuka kollegor bidrar nog också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.