Things I like

Nu är det helg!

Idag hade jag en dejt. Men oroa er inte, jag är fortfarande lycklig flickvän till min kedjerökande fransman. Nej detta var en kompis-dejt. Typ som en blind date bara att vi redan visste lite hur den andra såg ut. Det visade sig nämligen att jag och den här übertrevliga tjejen praktiskt taget bor grannar. Rättare sagt bor hon ett kvarter söder om min gata. Vad är oddsen liksom? Så vi sågs över en kaffe och sen promenerade vi en lång bit innan vi träffade min kompis Precious för ett glas vin vid Liege. Det var himlans trevligt måste jag säga och tiden bara flög iväg. Vi skrattade i flera timmar åt galna anekdoter och knäppa felsägningar. Visste ni att det heter octopus och inte octopussy? Det visste inte jag. Precious skrattade så hon grät.

På vägen hem köpte jag en Glamour för 1,80€ och fick en ansiktskräm från Clarins på köpet. Jag är MYCKET nöjd över mitt fynd. Nu ska jag laga lite pestopasta till middag. Sen blir det chips och/eller glass framför en film.

Bonne soirée!

Ps, Jag såg att jag hamnat på blogg.se’s förstasidan. Det var ju sköj! Nu har söta Karin varit i farten igen minsann 😉
Kul med lite nytt folk här inne. Känn er som hemma och kom gärna åter!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.