Things I like,  Weekend

När katten är borta…

… går råttan ut för fredagsdrinkar? Jag är gräsänka den här helgen medan Mattias är i Wien och lever loppan med killkompisar. Själv ville jag fira min första icke-sjukdag på två veckor och hade saknat mina älskade vänner. Så jag introducerade två av mina favoritpersoner för varandra, sen satt vi några timmar på Atmosfär där vi drack White Russians och pratade livet. Är det inte fint när två människor som betyder mycket för en och aldrig träffats innan klickar? Sophia till vänster är min kusin aka syster i själen och Clara kom in i mitt liv för ungefär två år sedan. Två kloka, smarta, omtänksamma tjejer med världens bästa personligheter. Jag gick och la mig varm i hjärtat och tacksam för människorna jag har i mitt liv. Vi hade dessutom den bästa och trevligaste servitören och gjorde sitt yttersta för att vi skulle ha en bra kväll. Älskar sådant!

Jag har såklart tänkt skriva om helgen i Paris, men det blev inte alls så bra som i hade tänkt oss så jag har behövt smälta det hela lite. Jag var sjuk hela resan och direkt när vi kom hem i måndags fick jag lägga mig i viloläge och sjukskriva mig i tre dagar till. Det var först igår som jag kände mig frisk nog att gå tillbaka till jobbet. Men jag återkommer med rapport och bilder från förra helgen i Paris.

Den här helgen är för övrigt första gången M och jag är ifrån varandra sedan vi flyttade ihop. I vanliga fall reser M mycket med sitt jobb men så har det ju inte varit senaste året. Även om det känns lite konstigt att han inte är hemma så gillar jag ändå att ha lägenheten för mig själv och det är fint att få sakna varandra. Solen skiner ute och det verkar vara en riktigt härlig höstdag så jag ska dra ut för en kaffe och flanerande på stan. Har några saker jag behöver köpa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.