C'est la vie

Dagen D


Nummer 012, från Lancôme.

Just nu sitter troligtvis min mamma på tåget över till Danmark. Varför är det intressant undrar ni då? Jo för i Danmark ligger Kastrup och därifrån flyger man – som Skånebo – till andra länder, exempelvis Frankrike. Jodå, lilla mamsen kommer på besök i några dagar här i Paris. Jag hoppas hon tar med sig lite roligare väder.
Eftersom hon fick resan av mig och mina syskon i födelsedagspresent, och jag bokat den, fick jag nu ett mail om att hennes flight är försenad. Typiskt. Men jag får mer tid att städa och fixa. Så dags att sätta igång med det. 

Idag är också dagen då jag ska måla naglarna (nej Anna, jag gjorde inte det igår trots allt). Det har skjutits upp allt för länge nu. It’s time.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.