New haircut: but how?

God morgon vänner! Skönt med måndag eller en önskan om att dra täcket över huvudet? För egen del känns det varken bu eller bä. Jag är kanske inte mitt mest utvilade jag men mår ändå helt okej. För att vara en måndag vill säga. Idag är det studiedag vilket brukar vara ganska chill.

Jag ska förresten till frisören efter jobbet. Just nu kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag bara ska klippa topparna, gå tillbaka till kort page eller våga mig på något crazy. Typ lugg. Men gillar ju egentligen inte när håret är i vägen. Fast det kunde vara kul med någonting helt nytt. Kanske någon typ av halvlugg.

Här är några inspirationsbilder. Vad tror ni?

0 reaktioner på ”New haircut: but how?”

  1. Tror du skulle passa riktigt bra i lugg som den nedre bilden till höger. Så snyggt. Tröttnar du på den så kan du ju alltid sätta upp den med en snygg klämma. Hoppas du får en härlig eftermiddag hos frisören. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen