Shopping

My new raincoat

För min del gör det ingenting om det regnar lite grann i veckan. Sådant där lätt regn när det är totalt vindstilla, helst med temperaturer på plus 12 grader. Om jag nu fick välja utefter mina egna egoistiska preferenser, för jag skulle gärna vilja inviga min nya regnjacka från Petit Bateau som jag köpte i Bryssel. Vanligtvis kostar deras regnjackor för vuxna omkring 140-150€ men jag hade tur som lyckades haffa en som var nedsatt till 75€, samma dag som de var på väg att hänga undan reaplaggen. Drygt 800 kronor för en regnjacka är egentligen i dyraste laget enligt mina ekonomiska ramar, men kvaliteten på kläderna från Petit Bateau – som kan liknas vid Frankrikes svar på Polarn & Pyret – är sådär så att man bär dem nästan hela livet. I alla fall vuxenkläderna då. För till skillnad från P&P så har de en ganska omfattande avdelning med vuxenstorlekar.

Här får ni en demonstation med mitt osminkade söndagsfejs och flottiga hår (som jag gömde i kapuschongen). Jag har i alla fall lyckats sova bort de mörka ringarna under ögonen under helgen.

Om du nu skulle vilja ha en egen så såg jag faktiskt att de säljs på Zalando, och dessutom på rea.
HÄR hittar du länken till dem! Jag har storlek S i min och är 165 cm lång.

Den vinröda färgen (andra bilden gör den inte riktigt rättvisa) tycker jag är så fin och så gillar jag att den är fodrad och inte bara ett plastigt skal. Kolla in knapparna med segelbåtar. Så gölligt.

Den här bilden tog jag igår kväll. Notera högen med kläder på min säng. Jag försökte rensa garderoben, vilket gick sådär. Jag tror att jag behöver hjälp från en hänsynslös vän som kan tvinga mig att lägga fler än tre plagg i ”ge bort/slänga/skänka”-högen. Just nu känner jag att jag behöver ALLA mina 12 par jeans och fem stycken långärmade svarta tröjor.

Middagen hos Louise igår kväll innehöll lite alla möjliga samtalsämnen – från högt till lågt. Mycket snack om killar och relationer. Varför är män så svåra att förstå sig på? Det var kvällens fråga, ungefär. Jag vet inte om jag någonsin kommer knäcka den nöten. Det är väl samma för männen gällande oss kvinnor antar jag.
Efter vin, carbonara och djupa diskussioner promenerade jag hem vid elva och somnade någon timme senare. Idag har jag hittills kört på samma spår som gårdagens förmiddag. Soffläge, Bevvan och en långdragen frukost med andra ord. Nu tänker jag däremot ta en dusch och gå ut en runda. Solen skiner och jag behöver röra på fläsket.

Vad hittar du på denna söndag?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.