Glow till superpris, måndagslyx och italiensk matvecka

Det kändes som att den här dagen gick i snigelfart fram till lunch, sedan sprang tiden iväg och helt plötsligt var det dags att gå från jobbet. När jag hade jobbat min åtta timmar gick jag ut i den iskalla nordanvinden och klev på bussen till Gustav Adolfs Torg. Jag hade lite tid att döda innan frisören och passade på att köpa Nespressokapslar. Jag tog även en runda på Afound där jag höll i ett par tights från Adidas, varpå jag insåg att jag hade noll lust att gå i butiker och köpa kläder jag egentligen inte behöver. Däremot hade jag (som vanligt) ett sötsug och tänkte att man på måndagar får äta både tre Ballerina-kakor och ett vaniljhjärta. Ja alltså, jag hade ju ändå vägarna förbi Konditori Katarina och det var inte alls så att jag kollade på Google Maps om det var öppet och värt att gå dit. När jag såg att de dessutom hade Brysselkakor blev jag så nostalgisk för det brukade alltid mamma köpa åt mig när vi gick på konditori när jag var liten. Såklart var jag tvungen att köpa med mig en påse.

Efter det var det fortfarande över en halvtimme innan jag skulle till frisören, så jag gick in på Kicks och kom på att jag behöver någonting för att ge min trötta vinterhy lite ”glow”. Så jag haffade en miniversion av Beauty Flash Balm från Clarins och när jag kom till kassan meddelade kassörskan att de var nedsatta med 63 %. ”Ja men då tar jag två!”, sa jag upphetsat och slet till mig en andra förpackning från hyllan. Det måste ju varit någonting fel tänker jag för hon blev lika förvånad som jag. Såhär i efterhand skulle jag ju ha tagit minst tre. Det är lätt att vara efterklok.

Egentligen hade jag planerat att göra lasagne till middag men eftersom att jag kom hem så sent så fick det bli en sallad i stället. Den här veckan kommer ha lite av ett italienskt tema nu när jag tänker efter. Pizza igår, Italien-inspirerad sallad idag och sen måste jag nog laga till den där köttfärsen i morgon och slänga ihop en lasagne. Fast så är ju också italiensk mat bland det godaste som finns. Tycker jag. Nu ska jag fortsätta med mitt Bevvan-maraton och kränga en Marsglass. Kanske två. För det är ju måndag. Då tycker jag att vardagslyx är lag snarare än undantag.

Jag är för övrigt riktigt nöjd med min nya frisyr. Jag ska försöka ta en bild och visa er i morgon eller på onsdag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen