C'est la vie

New Haircut

 

 

Såhär blev resultatet av gårdagens klippning. Han kapade av en hel del, men jag trivs ganska bra med den här längden. Det är inte för kort men jag får ändå lite volym. Nu ska jag gå bort till skomakaren där jag lämnade in två av mina boots för lagning för sådär 3 veckor sedan. Jag gick dit en vecka EFTER att han skulle haft det klart. Då hade han glömt bort att byta ut innersulan på ett av paren (vilket han sa lite sådär nonchalant och frågade om jag inte kunde komma tillbaka senare… nej, jag JOBBAR faktiskt och är för tusan redan sen!) och han hade gjort en slarvig lagning av undersulan som lossnat. Igår var det lunchstängt när jag kom dit (bara fransmän käkar lunch i två timmar!). Det stod på dörren att det var stängt på måndagar så jag hoppas på att det är öppet idag. He better give me a discount!

 

Ikväll ska C bjuda mig på bio. Vi ska se Snowpiercer. Han behövde inte ens överatala mig trots att det stod ”sci-fi” som genre. Ny istid, folk som är fast på ett tåg och klassmoralitet. Jag älskar katastoffilmer!

 

 

Och just det, det är ju Fars Dag idag!

Om du inte fått mitt sms pappa, så grattis från din äldsta dotter! Älskar dig mucho. Hoppas ni har det bra i Spanien!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.