C'est la vie

To work out, or not to work out

 

 

Jag hade en väldigt trevlig, och lugn, lördagskväll. Först tittade jag förbi hos Precious som höll på att laga mat. Hon har en ganska fin utsikt måste jag säga. Ser ni Eiffeltornet där långt borta? Efter det åkte jag för att möta upp med Janneke. Vi gick till Café des Initiés där vi satt och snackade över varsin mojito och en ost- och charkbricka (inte det bästa för min mage dock…) i några timmar. När hon åkte iväg på fest tog jag metron hem och spenderade resten av kvällen med att titta på The Hills. 

 

Jag funderar på att gå till gymmet. Jag är ju dock fortfarande snuvig, men det är en ganska tjock snuva. Jag har inte ont i halsen och ingen feber. Någon som vet om det är säkert att träna då? Jag flyger ju till Sverige på onsdag kväll och har ingen lust att bli sämre. Kanske om jag inte tar i för hårt utan joggar lugnt och styrketränar. Det är så frustrerande att vara sjuk varje månad så att jag aldrig riktigt kan komma igång med träningen.

 

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.