C'est la vie

När vinden vänder

 

Vilken måndag alltså. Den började bra. Sedan blev den dålig och jag hade världens ångest i flera timmar. Sedan pratade jag med en person om det som oroade mig och fick uppmaningen att ”ta saker i egna händer”. Så jag stod upp för mig själv, fick riktigt bra respons och ångesten vände till en känsla av självrespekt. 

 

Sedan på vägen hem så får jag en underbar nyhet att en till liten flicka kommit till världen. Åh så kul! Jag firade det med en god kaffe från Möllans Kaffebar, med tillhörande bulle med Nutella-fyllning. Nu har jag massor med energi till dansen. 

 

Nu måste jag skynda mig här!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.