C'est la vie

My morfin

 

Jag försökte skriva ett positivt inlägg två gånger, men det går inte när det är måndag, svinkallt, tågen är försenade och folk är jobbigt morgonpigga (jag är ingen morgonmänniska) och högljudda. Tack och lov för tysta tågkupéer… 

 

… och för billiga flygbiljetter. Sedan igår kväll har jag nämligen en resa till Berlin att se framemot. Jag åker i maj över pingsthelgen och ska hälsa på en kompis som bor där. Jag har inte varit i Berlin sedan jag gick i gymnasiet så det ska bli riktigt kul att få uppleva det på riktigt, och dessutom tillsammans med en god vän.

 

Jag mår ju som bäst när jag har en resa bokad. Det är som mitt morfin. Jag måste ständigt fylla på med en ny dos så att det aldrig tar slut.

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Underbar känsla att ha en resa bokad! Själv gläds jag åt en sommar i södra Frankrike och håller som bäst på att planera inför denna. Men mellan nu och då, händer det också mycket spännande! Men det jag egentligen ville ha sagt var att "åh, vad härligt med Berin"! Älskar denna stad och dess olika delar. En ung vibrerande stad där man hittar i story sett ALLT! Have fun!

  • Christine&OtherSweetStories

    Men gud så härligt! Vad avundsjuk jag blir. Vart ska du? Själv har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra på min semester, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.