Paris

Parisian Nights

 

För en dryg vecka sedan var detta ungefär hur min lördagskväll såg ut. Vänner, vin, mat, hår som luktar rök när man kommer hem (det saknar jag INTE, haha), en typisk parisisk lägenhet och en drink på en bar på rue Oberkampf. Mariana och hennes kille bjöd hem till apéro i deras lägenhet i 12éme, och dit kom öven andra fina personer som jag tycker om. Bland annat Sophie som jag inte träffat på ett år. Vi jobbade ihop i Paris och blev dessutom goda vänner, men sedan försvann hon bort till Sydamerika ett tag så de senaste gångerna jag varit i Paris så har hon inte varit där. Det kändes typ som att tiden hade stått still. Vi bara plockade upp där vi hade slutat. 

 

Ikväll sitter jag i min säng i morgonrock och käkar gårdagens middagsrester. Pasta Carbonara är inte särskilt gott dagen efter, men att slänga en portion mat som troligtvis hade mättat tre barn i ett fattigt land i Afrika känns moraliskt fel. 

 

Jag hade egentligen tänkt träna efter jobbet, men råkade ta fel metro på vägen hem, vilket jag upptäckte först efter fem stationer (typiskt mig). När jag väl kom till Malmö så orkade jag inte dra till gymmet. Så jag åkte hem och tog tag i det där jag annars hade skjutit upp hela veckan. Jag har diskat, dammsugat och renbäddat sängen. Nu ska jag släpa mig in i duschen och sedan lägga mig och läsa. En mysig kväll hemma kan vara minst lika bra som en festkväll i Paris. Faktiskt.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.