C'est la vie

Hashtag: Couldn’t care less

 

Det är inte så ofta som jag visar er bilder från min hemstad har jag insett. Några av er bor i Malmö, vet jag. Är ni många läsare som faktiskt huserar i Sverige minsta storstad? Idag var jag inne i centrum för ett ärende och tog två bilder vid Lilla Torg och Skomakaregatan. Jag brukar alltid tycka att staden jag växte upp i inte är särskilt vacker, men det finns faktiskt många fina platser. Särskilt i detta området. 

 

Tyvärr kom jag inte hem med det jag åkte in för att köpa, förutom nya Nespresso-kaplsar (och svindyra kakor med fleurs de sel – 69 spänn?!! *förskräckt emoji*), utan jag hittade en massa annat som jag egentligen inte borde ha köpt. Fast jag hittade en fin svart mössa på rea och det behövde jag faktiskt. Nytt duschdraperi fick jag också med mig men det har jag faktiskt velat ha i sådär två månader. Så fort jag orkar hänga upp det så ska ni får se.

 

Jaha, har ni firat denna kärlekens dag? Själv är jag ganska trött på alla människor på både Instagram och Facebook som tvunget ska basunera ut vilken uuuunderbar partner de har som köpt blommor till dem för första gången i deras tre-åriga förhållande och hur lyckliga de är med hashtag #blessed, #loveofmylife, #minstorakärlek och allt annat intressant. Jag är inte ett dugg bitter. Jag må vara singel, men faktiskt inte särskilt olycklig över det idag. Bara väldigt ointresserad av andra behov av att tvinga på hela världen deras kärleksförklaringar som de borde säga till personen i fråga. Älskar de bara varandra en dag om året? Och hur mysigt har de det om de tvunget måste informera om det på sociala medier?

 

Nu ska jag äta lite carbonara till middag och köpa en flygbiljett. Sedan se en film och äta en eller två macarons. Ja, det är klart att jag importerat det från Paris. Ha en riktigt skön kväll allihop, singlar som turturduvor.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.