C'est la vie

Minnen av den lilla tid vi hade tillsammans


En av de få stunder jag och min t-shirt hade ihop. Vilka minnen!

Jag har tvättat mina kläder själv sen jag var 14 år gammal. Just av den anledningen att min mamma ALLTID envisades att tvätta för varmt och torktumla precis allt. Vissa tröjor fick mina dockor ärva i stället, om man säger så.

Christophes mamma är typ världens snällaste och häromdagen tvättade hon lite av mina kläder innan jag hann ta hand om det. Det är bara det att min American Vintage kashmir-tröja och nya t-shirt från COS inte riktigt tål att torktumlas. Någon som vill köpa en fd storlek small av mig? Alltså är det storlek XS nu. Jag grät en skvätt när jag såg hur liten den var, jag hade ju inte ens tvättat den själv ännu. Plus att det inte är en 100-kronors topp från H&M utan en lite dyrare.

Jag ringde Christophe med gråten i halsen och berättade den tragiska nyheten. Nu har han erbjudit sig att köpa en ny till mig. Jag hoppas de finns kvar!

0

0 kommentarer

  • mikael

    Hoppas du verkligen hittar en tröja!

    Tycker bilden skulle kunna vara hämtad från en modetidning eller liknande och som är tagen på en kändis mitt i vardagen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.