C'est la vie

Our house, in the middle of our street


Från Anaïs och Nicos lägenhet, även den på sjätte våningen utan hiss..

Just det, jag har ju glömt berätta. Jag har hittat ett rum, så nu är letandet slut. Om en vecka flyttar jag dit och det ligger bara 20 meter från Triumfbågen. På sjätte våningen utan hiss. Jag som ALLTID glömmer något, haha. Jag får sätta upp en lapp med allt jag kan tänkas behöva ta från lägenheten när jag går därifrån. Men fatta vilken killer ass jag kommer ha sen till bikinisäsongen! Hehe.

Jag var föresten ute på en powerwalk innan. Jag joggade inte så mycket ska jag erkänna men däremot gjorde jag en massa pinsamma hoppövningar. Det är tur att vädret är dåligt idag för det var inte så mycket folk i parken.

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag iväg och träffa Ina.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.