Fun stuff

Snittar och fnitter


Natalie studerar ett mästerverk. Konstnären till denna hade en annan tavla på vernissagen, som kostade 20 000 EURO. Den köpte jag! INTE.


Jag är inte så mycket för champagne(jo jag vet, det är typ förbjudet att erkänna det när man bor i Frankrike) men denna var riktigt god.


Me and ”The Verdict”.


Igår följde jag med Natalie på en vernissage i 10:e. Det var en ganska liten vernissage i en privat etage-lägenhet. Vi snackar shysst boende här. Jag nämnde att jag behövde rum men hyresägaren nappade inte på idén. Synd, för han kunde fått min fina lasagne varje fredag.

Vi minglade med konsthandlare, försökte diskret(tyvärr var det nog inte så diskret) norpa åt oss goda ”canapés”(= snittar), blev fnittriga på champagne och gissade titlar på tavlorna. Ett trevligt alternativ till after work. Efteråt var det tänkt att vi skulle ta oss ner till St Germain des près för att möta upp vänner till henne, men tyvärr gör de arbete på metron efter kl 23 och jag ville inte ta taxi hem den långa biten. Mina fötter tackade mig nog dock när jag väl var hemma…

Nu ska jag äta frukost för sen blir det kaffe med den här partyprinsessan. Hoppas hon inte försover sig för enligt FB var hon på Baron för drygt 5 timmar sen.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.