Vardagslyx

Long time no see

Det blev glass i stället för kaffe men med samma sällskap som planerat. Det var riktigt kul att ses igen för vi kom fram till att det nästan var ett halvår sen vi sågs sist. Solli, vi får se till att ses lite oftare tycker jag! 🙂

Jag kom hem för en stund sen efter att ha jagat i butiker efter en klänning och skor till bröllopet. Alltså jag är sjukt nära på att ge upp! Nu ska jag hur som helst gå till Monop (andra gången idag) för jag insåg när jag kom hem att jordgubbarna var slut. Det gååår bara inte. Jag måste ha jordgubbar i flingorna (beroende). Efter det blir det dusch, måla naglarna, laga middag och sen drar jag och möter upp Christophe och några andra vänner.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.