Tankar & Funderingar

You don’t know what you got til’ your missing it a lot


Ett par veckor i farfars hus i Spanien vore inte fel just nu.


Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt. Jag känner mig inte riktigt i form så efter en tur och retur på metron så är jag hemma igen. Men helt meningslöst var det ju inte för jag fick pussa på Christophe lite. Han får ha det kul med grabbarna och lovade att inte komma hem så sent.

Jag känner mig lite nere också. Jag tror det är stress och hemlängtan. Syster är tillbaka i Sverige och jag önskar jag kunnat få träffa min lilla brorson. Sen oroar jag mig för jag är inte helt säker på rummet jag sagt ja till. Plus att jag måste hitta sommarjobb och börja plugga till omtentan i juni. Ibland kan jag fråga mig varför jag inte bara spenderar sommaren i Sverige där jag både har jobb och en stor lägenhet. Fast där finns ju inget Paris och ingen Christophe. 
Sophia jag behöver prata med dig!

Nu ska jag ordna te och mackor med blåbärssylt, sen lägga mig under täcket. Jag kan inte bestämma mig om jag ska fortsätta med boken jag precis börjat på eller om jag ska se ett avsnitt Gossip Girl. Hmm… Dagens i-landsproblem?

0 kommentarer

  • Ellinor

    I den mån det går får man försöka ta en sak i taget. Precis som jag sa sist vi sågs, är en av mina största lärdomar från tiden i Paris att inte stressa upp över saker jag inte kan kontrollera. Det är bättre att ta problemen när och OM de kommer. Du får träna lite på det 😊

    Hoppas att du får en fin helg!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.