C'est la vie

Merde.

IMG_7320

Jag känner mig så himla arg och uppgiven just nu. Egentligen borde jag vara glad, peppad och förväntansfull. I stället har jag ont i magen varje gång jag spenderar pengar och kan inte njuta av mina sista veckor innan det nya äventyret tar vid. Allt på grund av en jäkla skitmyndighet i Danmark som tar hundra år på sig att skicka ett fjuttigt litet intyg. Jag väntar alltså på tre månaders a-kassa. Jodåsåatt. Hur kan man ens ha mer än två månaders handläggningstid?! I augusti skickade jag dem ett dokument och ingenting har hänt sedan dess. Hur kan de skriva på deras hemsida att man kan maila dem, för att sedan inte ens vara på ens mail? Idag skickade jag det tredje mailet och var sådär ikke-svensk så att jag nästan skällde ut dem. French style. Överdrev lite också så att de skulle förstå allvaret i situationen. Jag hoppas att de agerar för det påverkar mig både mentalt och fysiskt. Jag blir stressad och orolig av det, sover dåligt och har såklart fått tillbaka magkatarren.

Grät precis en liten skvätt, vilket antagligen även var en följd av PMS. Fast det vet jag inte heller helt säkert eftersom att mensen är så oregelbunden. Kanske är jag bara labil som person. HAHAHA. /hälsningar kvinnan som föddes med humörsvängningar 

Nu ska jag klä på mig och gå ut. Madde ringde innan och sa alla de där rätta sakerna som en vän ska säga när man spyr galla över en skitmyndighet. Vi bestämde att vi skulle ses en stund så nu ska jag strax cykla iväg till stan. Lite sol och en mysig fika (fortfarande inget kaffe – kommer jag kunna stå emot en dag till?!) med en god vän ska förhoppningsvis vända på steken.

Hoppas att ni har en bra dag med bara positiva inslag! <3

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.