C'est la vie

Lyckligt lottad

 

 

Jag tar en sen lunchpaus i lördagens städardag. Samma som igår kväll i brist på fanatsi. Nu ska jag titta lite på One Day innan jag går ner till laveriet för att torka våra lakan. Visst är det lyx bara att ha en tvättmaskin hemma men det vore guld värt att ha en torktumlare med. Tyvärr kan man inte få allt och för att vara Paris är vi lyckligt lottade med att även ha diskmaskin och en riktig ugn. Tro mig, det sista är verkligen ingenting många blir bortskämda med i den staden.

 

 
0

0 kommentarer

  • J.

    Roligt att vi gör samma skittråkiga saker idag, tvättar lakan och städar. Lyxigt med diskmaskin och ugn. Har visserligen ugn, men en sån liten extern som egentligen inte får plats i köket. För att svara på tidigare fråga så gör jag ingenting för tillfället. Jag lämnade mitt jobb i Stockholm och flyttade med min flickvän hit. Tänkte att jag ska vara ledig till slutet på augusti. Sedan ska jag börja med att frilansa mot företag (som AD) i Sverige. Mina förhoppningar är att byta ut det mot ett jobb här i Paris. Nu ska jag bege mig ut i regnet och dricka lite vin. Ha en trevlig kväll, hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.