C'est la vie

Off we go

 

 

Dags att dra ut på stan. Jag ska träffa Katrin för drinkar på en bar i Marais.

 

Såhär ser det ut i min väska när jag går ut. Jobbnycklarna är avtagna från nyckelknippan, den stora plånboken är utbytt mot den lilla och allt onödigt krafs är bortrensat. Sen har jag så klart metrokortet och min kära Paris Pratique. De är alltid med mig var jag än åker. I den lilla svarta påsen ligger en ihopfällbar väskkrok. Ett måste i Paris. Väskan köpte jag i en vintagebutik i Avignon. Den har verkligen blivit en favorit!

 

Hoppas ni får en trevlig kväll!

 

 
0

0 kommentarer

  • Jasmine

    Fin nyckelring! Jag har haft likadan men silvermetallic..Tyvàrr tappade jag bort den, tillsammans med nycklar saklart. Typiskt!!;-) Hehe egentid om dagarna har jag ju gott om men inte en heeel helg! Det vore grejer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.