C'est la vie

Livets alla val

 

 

Jag ordnar midsommarfest på jobbet idag och jag försöker komma på vad jag ska ha på mig. Klänning eller kjol och linne? Svåra val här i livet. Annars så är jag supertrött efter en natt med för lite sömn. Trots det begav jag mig ut på en springrunda i parken innan lunch. Jag klappade mig själv på axeln för det måste jag säga.

 

Nu måste jag skynda mig här. Jag fick halva dagen ledigt eftersom jag ska jobba till typ tolv i natt men måste köpa blommor på vägen till kontoret och har en del att fixa. Gotta hurry.

 

Glad Midsommar på er!!!

 

 
0

0 kommentarer

  • Anna - om konstnärslivet i Paris

    Klänningen såg jättefin ut! Nu lämnar vi Paris! Synd att vi inte hann ses ännu en gång men vi får försöka träffas i malmö eller när jag kommer tillbaka till Paris! Ha en jättefin midsommar och tack för kaffestunderna och allt! KRAM!

  • Nathalie

    Hej, jag ska åka till Paris snart och undrar om VS finns där och om forever 21 oxå möjligen finns där? Tacksam för svar! Din blogg är asgrym!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.