Fun stuff

Midsommarfirande i Paris

 

 

Jag hade riktigt kul igår när jag väl kunde slappna av. En sak vet jag, jag ska inte bli festfixare när jag blir stor. Att vuxna människor kan vara så grisiga? Men ett stort tack till mina vänner som hjälpte mig städa!

 

De här två bilderna får tala för gårdagskvällens midsommarfirande. På en terass på nionde våningen med Paris som utsikt. Och så en liten midsommarstång som folk dansade små grodorna runt. Sen dans och en jäkla massa kort tagna (min egna kamera dog så jag har en jäkla massa på kameran som tillhör kontoret, och så ska jag försöka få Linda att maila över sina). Det blev en hel del skrattanfall igår kväll. Jag har verkligen träffat härliga människor genom den här praktiken.

 

Nu åker jag och min chéri till Trouville. Jag kommer tillbaka i morgon kväll så jag antar att vi hörs då eller på måndag. Jag uppdaterar dock på Instagram (Christine_Paris) om jag stöter på wifi.

 

Hoppas ni får en fortsatt fin helg!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.