C'est la vie

Like I’m indestructible

Hej på er. Som ni märker så har jag låst upp bloggen. Det har även skett lite förändringar i designen. Efter en massa meck, svärdomar och tålamod(en egenskap jag inte har för övrigt), så blev jag ganska nöjd. Självklart har jag gjort allting själv. I Paint. Vem behöver Photohop när man har de Windows enkla tillbehör?
Vad tycker ni då? Får jag godkänt i webbdesign? MVG? Jag ger mig själv VG+. Man får ju vara lite ödmjuk sådär.

Livet rullar på. Lite för mycket att göra fortfarande. Vissa dagar kan jag förbanna mig själv för att jag började plugga. Man är aldrig ledig. Min hjärna är inställd på tenta, arbeten, praktikletande och pluggande DYGNET RUNT.
Men det ska nog gå bra. Efter regnet kommer solsken.. eller var det efter dimman och grådiset? Jag minns inte. Det var så länge sen jag såg solens strålar nu.

Jag ska hur som helst försöka tänka positivt och kämpa på. Alternativet är att ge upp och det ger mig ju inte direkt lön in på kontot och en ljus framtid.

Hur är det med er? Har ni saknat mig?

0

0 kommentarer

 • sabine

  Ååå vad glad jag blev! 😊 du var saknad, trust me! Snygg design förresten! "Christine and Paris" låter grymt:-)

  yipppiiee, she's back on track! 😊

 • Ellinor

  Roligt att se att du är tillbaka igen och designen har du lyckats super bra med! Ge dig själv en stor klapp på axeln där 😉

  Du får fortsätta att fokusera på alla de goda tingen i vardagen och ta bloggandet som det kommer. Blir det inlägg varje dag eller någon gång då och då spelar inte så stor roll, det är alltid lika roligt när man får tillfälle att ta del av dina upptåg!

  Stor kram

 • ina

  welcome back! bare si til om du behøver hjelp til å fixe noe i photoshop! kan umulig være lettsamt å gjøre noenting i paint 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.