C'est la vie

Une carte postale de la France

Jag möttes av en hög med reklam när jag steg innanför dörren. Men mitt i högen låg ett brev, stämplat i Frankrike och som färdats hela vägen från Paris till Malmö. En liten hälsning från Natalie. Det gjorde mig verkligen glad. Och ja Nat, i mars blir det fest! 😉 Tack så mycket för det fina kortet!


Jag sitter i mitt kök och försöker få ihop ett personligt brev på svenska. Det är fasen inte lätt att skriva dem på tre olika språk. Jag är så trött på detta nu och på att jag aldrig blir klar med det. Nästan så jag önskar att skolan kunde fixa LIA-plats till oss. men då hade jag kanske inte kommit till ett bra företag. Jaja, det löser sig väl. Jag har åtminstone hjälp från alla håll och kanter på alla möjliga språk. Men att söka jobb/praktikplats är verkligen det tråkigaste jag vet. Särskilt när man ska få ihop CV:t på ett bra sätt och det aldrig blir klart.

Nu ska jag ta en paus från datorn och i stället sysselsätta mig med disken. Det har legat där sen i fredags kväll… Ikväll blir det en lugn hemmakväll tror jag. Med min ekonomibok. Vem behöver sin kärlek när man kan spendera kvällen med en kursbok och läsa om likviditet, positionering och bokslut? 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.