C'est la vie

Lifehack 1.0

IMG_2498

Den här helgen började bra, men sedan gick det lite utför. Det handlar inte om mig utan en person i min närhet och jag vill inte gå in på det, men det påverkade mig väldigt negativt och jag var helt sänkt från fredag kväll under ett helt dygn.

Allting vände i alla fall för mig när Stina kom över på middag igår kväll. Vi lagade god mat ihop, pratade om allt mellan himmel och jord och som vanligt så fick hon mitt humör att vända till det bättre. Jag behövde det. I morse vaknade jag klockan nio och hade tänkt att gå upp då men somnade om ganska snabbt. Jag vaknade sedan tjugo över tio, lite smått irriterad över att ha sovit för länge med tanke på att jag ska upp tidigt i morgon. En lång söndagsfrukost i sängen medan jag tittade på nya favoritserien The Fall (Julia, den är inte lika läskig i de senare avsnitten!). Jag kom på den smarta idén att använda min strykbräda som sängbord att ställa brickan på (eller datorn, eller vad man nu kan behöva den till). Varför har jag inte tänkt på det tidigare?! Så himla bra. Ovärderlig lifehack för någon som i princip lever i sängen.

Nu ska jag bege mig ut på en löprunda. Det regnar lite men jag behöver motionen. Efter det blir det nog en kaffe på stan med vänner. Hoppas att du har en underbar söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.