C'est la vie

Butternut 2.0, solbränna till varje pris och magiskt köksljus

Jag gjorde en sallad med Butternut till middag (liknade detta recept fast med quinoa och nektariner) men det blir inte direkt rostat i en gasugn. Jag älskar gasspisen men hade hellre haft en vanlig ugn för det är trixigt att få maten och bakningen så som det är tänkt. Anyway, jag fick i mig mat och det var det viktiga. Det är så snabbt att laga ihop dessutom och mättar bra även fast det är så få ingredienser. Ännu en grej jag tagit med mig från Sydafrika. Där äter de butternut till allt, men det är faktiskt riktigt gott.

Förutom det så har jag varit ute på en lång promenad/joggrunda, organiserat skåpen i köket samt passat på att sätta mig en stund på gården i solen. Det här med D-vitamin skall icke underskattas. Jag kan dock inte låta bli att tycka att det är lite komiskt att en av mina grannar ligger ute och solar varje eftermiddag när det är 17-18 grader och blåser kalla vindar. ”MÅSTE BLI BRUUUN!”. Själv satt jag i långbyxor och hoodie. Fast om jag inte hade hoppat över vintern i år så kanske jag också hade varit lika desperat, haha!

Förresten så älskar jag verkligen ljuset i mitt kök denna tiden på kvällen. Titta bara så vackert det blir när persiennerna är fördragna. Magiskt.

Jag ska upp tidigt i morgon så nu ska jag ta en dusch, förbereda kläder och väska (det underlättar att göra det kvällen innan när man är en snoozare och morgontrött) för att sedan lägga mig under täcket och läsa mig till sömns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.