C'est la vie

Le Week-End

 

 

Jag kom hem för en stund sedan efter en lång fikastund hemma hos Solli i hennes nya mysiga lägenhet. Det visade sig att vi faktiskt inte bor så långt från varandra. Innan dess var jag på gymmet. Jag ska försöka (ja, försöka… jag lovar ingenting) och träna minst två gånger i veckan nu. Det är ju så skönt när man väl kommer in i det och får en träningsrutin. För att inte tala om när man börjar se och känna resultat. En starkare kropp, bättre uthållning och friskare på insidan. Det är målet.

 

Helgen i övrigt då? Jo igår var jag på Café Jacquemart André tillsammans med Janneke och Florence. Efter lite kaffe och bakelser gick jag och Janneke en kort shoppingrunda på Champs Elysées innan vi avslutade kvällen med middag och bio. 

 

Nu blir det indiskt till middag och en film. 

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag har lovat mig själv 3 gånger, eller kanske rent av varannan dag, vi får se….. Vad Café Jacquemart André så superhärligt ut! Var ligger det? Det är så härligt att man varit så mycket i Paris men fortfarande har massor av ställen att pricka av! Hoppas din vecka går bra. Här är vi ju lediga idag också, men såg på insta att du är på jobbet. Gott med pain au chocolat dck! 😉

  • Ellinor

    Café Jacquemart André är verkligen mysigt – perfekt för en afternoon tea 😊 Hann aldrig med det när jag och lillasyster var i Paris sist, så får ta det vid nästa besök, vilket jag hoppas bli nu i vår 😊 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.