Shopping

In my blue jeans

 

 

Jag har köpt nya jeans. Äntligen hittade jag ett par vanliga blåjeans som både var sköna och satt bra. Jag hittade dem på JC för 250 spänn (på rea) och de är från Crocker. Jag vet inte riktigt hur man ska fota dem, så det är ju inte de bästa bilderna, men jag måste tipsa er om den här modellen. Dessutom var tjejen som hjälpte mig så himla rar och hjälpsam. I stället för att pracka på mig ett par dyra märkesjeans var hon ärlig och sa att Crocker faktiskt är de som håller bäst (vilket min kusin sedan bekräftade då hon hade ett par i 8 år). Service är A och O. Det uppskattar jag i Sverige att man faktiskt får bra service. Oftast i alla fall. Någonting fransmännen borde lära sig av.

 

Nu ska jag ta mina snygga jeans ut i friska luften. Om 20 minuter ska jag träffa Janneke och Florence för afternoon tea på mitt favoritcafé i Paris. Kan ni gissa var? Ledtråd: De har stans godaste bakelser.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.