C'est la vie

All I Need

 

 

Det här med den låsta bloggen är inte för att jag planerar att byta blogg, utan den är helt enkelt skapad för att jag ska kunna skriva någonstans utan att undra över vem som läser. Så jag ska slippa censurera mina inlägg. De flesta som mailat ska ha fått ett svar. Däremot är jag osäker på om jag är bekväm med att ge lösenordet till någon som aldrig kommenterat (ni som inte har en blogg , men lämnar ett namn och en mailadress känner jag såklart igen) i princip bara skriver ”Hej, jag läser din blogg. Kan jag få lösenordet till din andra blogg?”. Det är inget personligt, utan bara att jag gärna vill ha en bild av vem som jag släpper inpå livet. Jag kräver inte att ni ska skicka ert födelsebevis, men ett par ord för att berätta vilka ni är är ju trevligt. 

 

Om någon känner sig ha hamnat mellan stolarna, så hojta till!

 

Nej, dags att dra hem nu. Jag längtar efter min säng, min pyjamas… och ett avsnitt av Hart of Dixie. Som vanligt är mitt Paris-liv himla glamoröst. 

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Sofia

  När jag var i Frankrike i höstas saknade jag mitt Filmnet. Netflix finns ju säkert i la France, men vet du om det finns nån annan streamingtjänst som är poppis?

 • Bella

  Vardag är sällan glammig..fast man kan iofs glama till det med ett glas iskallt bubbel och lite galette! (är dte inte gelettedagen idag? eller imorrn?)

 • Christine&Paris

  Jag tittar via swefilmer.com. Började med det för att de visade Solsidan, sedan fortsatte jag där bara för att det var en enklare hemsida än det jag använt tidigare 😊

 • Madeleine

  Låter bra det där med att skriva av sig på en annan blogg. Skriva är terapi! Och var så restriktiv och privat du bara vill, bloggen är din och skrivandet ska inte bli hindrat för att du igen känner dig osäker på vilka det är som läser. Jag har läst din blogg ett bra tag men är lite dålig på att kommentera, det blir tyvärr inte alltför ofta. 😟 Sist var under ditt inlägg där du funderade på bloggens framtid. Tycker du verkar vara en toppentjej och önskar dig all lycka. Du ska göra det som känns rätt för dig, även om det inte är så lätt alla gånger att veta det, då så många i ens närhet (samt samhället i stort) har åsikter kring hur saker ska och bör vara. Snart, snart är det vår! Då blir Paris underbart igen och livet lite roligare. Mina två största fritidsintressen just nu är godis och sömn, får vara så för tillfället.

 • annelie

  Det är bra att du gör som du känner, och du känner bäst själv. Ibland är det skönt att kunna skriva av sej ordentligt. Kramar

 • Viktoria

  Skulle gärna läsa den andra bloggen också – om jag får! Har läst din blogg något år och följer dig på insta också! Alltid kul att läsa om en annan svensks ups and downs bland knasbollarna här i Paris..

 • Christine&Paris

  Haha, mina är Hart of Dixie och bakverk 😉 Ja det behövs ibland att bara lätta på hjärtat. Då är det skönt med "utomstående" personer som bara läser eller ger råd utan att de tar något parti. Stort tack för de orden. Det går rakt in i hjärtat och värmer själen lite. Kramar från Paris

 • Miison

  Det är nog en bra idé med en lösenordsskyddad blogg om man vill skriva av sig om privata saker. 😊 Jag skulle också vilja läsa den andra bloggen om det är OK? Din blogg är en av mina favoriter just nu. Tyvärr så är jag rätt dålig på att kommentera (försöker att bli bättre), men annars så finns min blogg om du vill få en känsla för vem jag är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.