C'est la vie

Spring already?

 

 

Om det inte vore för månaden vi är i nu, skulle man kunna tro att det var tidig vår i luften. De senaste dagarna har vi haft runt 10-13 grader på dagen här i Paris. Jag klagar inte, men är fullt övertygad över att vintern kommer komma som en smäll när vi minst anar det. Ni vet, minus 10 grader och bitande vindar. Till dess njuter jag av att slippa frysa och kunna gå utan mössa. Förhoppningsvis blir det fint väder till helgen också så jag kan bege mig ut och fota lite. Kameran har inte använts så mycket senaste tiden och jag saknar att fotografera. Jag antar att ni också saknar färska Paris-bilder?

 

Nej, nu ska jag bege mig hemåt. Rean började idag och jag hade tänkt kolla in den, men nu vet jag inte om det är så lönt eftersom de snart stänger. Min plan att sluta tidigt gick i stöpet. Dessutom gapar kylskåpet tomt. Jag hade tänkt handla igår kväll, men gick i stället med två kollegor och tog ett glas vin. Nu är det NÖDVÄNDIGT att handla mat. Eller två knäckemackor till middag? Usch, vad trist det är när man blir påmind om den där tråkiga vardagen. 

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Madeleine

  Relativt varmt i Sverige med, ca 7 grader. Jag går i min höstjacka. Men är liksom du övertygad om att när som helst smäller det till med världens snöoväder… :-/

 • Teruko

  Ja, vackra foton är alltid mer än välkomna, så jag håller tummarna för att du får bra väder i helgen! Här hotar man med – 17 grader. Hu!

 • Christine&Paris

  Oj oj, det är inte nådigt! Som tur är så har vi varma och isolerade hem i Sverige 😊 Mer än man kan säga om Paris…

 • annelie

  Jag tror också att vintern smäller till snart, när man minst anar det. Annars är det här första vintern nånsin som jag kan vara ute och cykla här hemma, och det är ganska uppskattat måste jag säga trots att jag älskar vinter och snö!

 • Ellinor

  Även i Sverige råder det "vårvärme" med 7-10g…När jag gick ut i tisdagsmorse minns jag att jag tänkte att vindarna var varma. Ingen vinterkäsnsla här inte. Men jag misströstar inte. Föredrar plusgrader och barmark framför snö och köldgrader. Men det är väl bara att bita ihop, vintern kommer garanterat att komma framöver ändå. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.