C'est la vie

Lately

IMG_3167

Någon annan än jag som önskar att nektariner var lika goda året om som de är just nu? Det är lite som med clementiner på vintern. Jag överkonsumerar till den grad att tomheten efter dem i januari blir lika stor i själen som i grönsaksavdelningen. Som att den månaden inte vore sorglig nog liksom? Fast nu ska vi inte gå händelserna i förväg och dra iväg på pessimistiska sidospår tycker jag. Det jag ville få sagt var i alla fall att jag älskar nektariner och att jag inte riktigt förstår hur man kan gillar persikor när de är sådär obehagligt ludna. Ungefär som velour. Fy, jag får gåshud bara jag tänker på att ta på dem.

Förutom mitt överkonsumerande av nektariner (Hur många gånger kan man skriva det i en text egentligen? Alla som googlar nektariner kommer hitta hit nu!), så har jag gjort lite annat också den senaste tiden. Som att köpa ett nytt nagellack från Essie i en superfin kulör.

IMG_3146

Sedan har jag cyklat mycket, som vanligt. Ibland har jag varit tvungen att stanna till och beskåda sådana här vackra kulisser. Solnedgångar kan verkligen se filmiska ut.

IMG_3149

Jag har även gjort egen müsli, som blev väldans smarrig. Tyvärr blir det aldrig sådär riktigt rostat som jag vill ha det i en gasugn, men jag ska inte klaga. Som före detta Paris-bo så är min ugn någonting jag hyser stor tacksamhet för.

IMG_3153

Jag har också hittat bortglömda lakan och handdukar i mitt vindsförråd. Sådant man blir lycklig över när man är vuxen. För övrigt måste det vara bland det mysigaste som finns att ligga under täcket och se på serier med fönstret öppet och regnet som öser ner utanför.

IMG_3138

Sedan har jag varit i Landskrona och hängt med en del av familjen. Såhär fint ser det ut från pappas och Ewas balkong. #skyporn.

IMG_3140

Jag fick säga hejdå till syrran som åkte till London förra veckan, och i morgon flyger till Långtbortistan i fem månader. Usch vad det känns tomt utan henne här. Vi börjar bli vana vid att säga hej då till varandra nu och de senaste 8 åren har vi inte bott i samma stad ihop längre tid än typ ett år. Fast hon finns ändå med mig hela tiden, även när hon fysiskt är tusentals mil bort.

IMG_3143

Fikat har jag gjort också. Det är i princip det jag lägger mina pengar på. Kaffe och kakor, hehe. Här sitter jag i solen på Dolce Sicilia, en gelateria som ägs av italienare. Så där kan man lita på att få en riktigt god cappuccino.

Ja ungefär sådär har den senaste tiden sett ut. Förutom när jag hängt med vänner, varit på ett par jobbintervjuer, dagdrömt om resor till fjärran länder, yogat, solat eller upptäckt ny, bra musik. Nu ska jag skypa lite med en vän och efter det hem till Madde på middag.

Vi hörs snart igen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.