Shopping

Last minute shopping

 

 

Minns ni händelsen på flygplatsen sist jag flög från Köpenhamn till Paris? Skälet till att jag fick springa till gaten är egentligen ganska pinsamt. Jag fastnade nämligen i Pilgrim-butiken. Jag älskar dansk smyckesdesign och har flera smycken från just Pilgrim. De här örhängena köpte jag i sista minuten. De passar till allt och är fullständigt nödvändiga.

 

Jag gillar som bekant att inbilla mig att jag behöver både det ena och det andra. Sedan om jag verkligen borde köpa det kan ju diskuteras.

 

 
0

0 kommentarer

  • Karin

    Åh, vilken nostalgi! köpte alltid örhängen från Pilgrim när jag gick i högstadiet… kommer ihåg hur jag gick och suktade efter alla deras fina smycken! 😊 Tråkigt nog tror jag inte det finns här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.