C'est la vie

Status Quo

 

Gratis kaffe som i tisdags vore inte helt fel idag.

 

Nu gjorde jag sådär igen. Insåg att ibland får man skriva av sig, men inte alltid klicka på ”Publicera”. Man vet ju som sagt inte vilka som läser och jag vill inte framstå som någon bitter och negativ typ. För jag är ju ganska positiv egentligen. En käck person som avslutar varje mening med ”…och livet är underbart!”.

 

Nej jag vet, ni är för smarta för mig. Det går inte att luras. Livet är ju faktiskt inte alltid underbart och jag är den sista som är käck. Nu ska jag i alla fall äta och dricka en kopp kaffe. Solen lyser med sin frånvaro så jag får hämta energi från annat håll. Glass har jag i frysen dessutom. Hallelujah, dagen är räddad!

 

 

0

0 kommentarer

  • Karin

    Hmm.. känns som att det lika gärna kunde varit mitt blogginlägg det här haha… Känns som att du och jag är i väldigt liknande situation i livet för tillfället. Förutom att jag inte är lika pillig med mitt CV, vilket jag borde, speciellt enligt min R 😉 Jo, detta med bild. Det ska man ha i Frankrike? Har suttit och velat och googlat om detta här. En del säger att kvinnor inte ska ha det för att majoriteten av HR folk är kvinnor = avundsjuka osv. Tror slutsatsen var enligt någon undersökning att män kanske kan komma undan med det. Intressant 😉 Fortsätt kämpa på nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.