Things I like

Life is a flower

 

 

Igår var det som sagt middag hos mina svärföräldrar. Jag fyllde år i söndags och Agnès fyllde år igår så vi blev firade med tårta och presenter. Jag åt även oxkind. Det var… hrm. Inte min kopp te om man säger så. Jag har så svårt för kött med gelé-konsistens och detta köttet var lite slemmigt ärligt talat.

 

Christophe’s familj har fortfarande kontakt med den ”nounou” som tog hand om Christophe och hans syskon när han var liten och hon kom också på besök. Hon hade med sig varsin bukett blommor till oss. Visst är den vacker? Otroligt omtänksamt och fint gjort tycker jag, särskilt då jag aldrig träffat henne tidigare. 

 

Rosorna fick jag av några vänner i lördags. Lite ironiskt att jag stressköpte en vas igår eftermiddags och så får jag en till bukett blommor några timmar senare. Men det är mysigt med blommor i lägenheten.

 

Nu ska jag ut och hitta en till vas!

 

 

nounou = nanny/barnflicka

 

 

 

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Färska blommor är fantastiskt vackert och en av fördelarna med att fylla år 😉 Är själv väldigt dålig på att köpa det till mig själv, även om man nog borde… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.