Fun stuff

Three glasses of wine on a thursday night

 

 

Vad som var menat som ett snabbt ”hej hej hallå” på J’Go igår slutade med tre glas vin, galna diskussioner om affärsidéer, många skrattanfall och ännu en sen kväll. Jag åkte ner till stan för ett ärende igår kväll och på vägen hem ringde jag Christophe. Han var på en bar med Nowfel, som jag inte träffat på flera månader. Eftersom han är en av C’s bästa kompisar som jag tycker är en väldigt sympatsik och rolig person ville jag titta förbi och säga hej, kanske ta ett glas vin. Stanna max en timme. Så blev det inte, och eftersom jag var trött och inte hade ätit så mycket gick alkoholen rakt upp i huvudet. Jag kan ju tillägga att jag inte är den som blir full ofta men igår snurrade det när jag la mig i sängen och idag är jag ganska seg.

 

Kul hade vi i alla fall!

 

Nu ska jag kolla på Solsidan och sedan får jag nog försöka piggna till med en dusch.

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.