Shopping

Black leather and gold chains

Varning för ytligt dravel som endast kan leda till fyndhets.
Ni som läst bloggen länge vet hur stor min kärlek är till rabatter. Då menar jag såklart inte de rabatter man planterar blommor i, utan prisrabatter. När butikerna satte igång med utförsäljningen av fjorårets kollektion passade jag på att fynda på rean, comme d’habitude. Det ska gärna vara nedsatt till 50 % av ordinarie pris och allra helst ännu mer. Tillfredsställelsen av att hitta någonting jag verkligen vill ha eller ”behöver” nedsatt långt under halva priset är obeskrivlig. Jag tror att minst halva innehållet i min garderob är reafynd.

Hur som haver. & Other Stories är en av mina favoritbutiker så ett besök där är givet för att se vilka av mina spaningar under säsongens gång till slut hamnat i reahögen. Vad fann jag då? Bland annat två väskor och en plånbok för knappt 500 kronor. Jag gav bort fyra väskor innan sommaren vilket jag självklart ser som en rimlig ursäkt för att köpa nya sådana. Se nu till att bombardera med instämmande kommentarer så att Mattias förstår att jag inte är ensam om denna inställning.

Jag älskar den stora ringen och tjocka guldkedjan som gör väskan speciell. Den är kanske inte min mest rymliga handväska men det viktigaste får plats gott och väl.

En lagom stor/liten plånbok har funnits under min radar ganska länge och nu dök denna upp i läder och mocka, med plats för både kort och lösa pengar därför att när man åker till södra Europa och köper en kaffe för några euro gäller det att ha kontanter på sig. Efter en hel del beslutsångest investerade jag (alla övertygelser är goda övertygelser) i en pochette i svart skinn. Perfekt att både ha som festväska, men även att slänga ner i en större väska med sådant i som oftast skramlar runt i botten. Jag brukar ha en liten flaska solkräm, våtservetter, hörlurar, läppbalsam, hårsnoddar m.m i den.

Ja det var det hela! Har du fyndat någonting på rean? Do tell.

Idag jobbade jag min första arbetsdag sedan mitten på juni och även om jag var väldigt trött i morse kändes det kul att jobba igen. Känna att jag gör någonting bra och har ett syfte med vardagen. Det är helt klart skönt att vara ledig men sju veckors semester räcker gott och väl. Dessutom är det fint att gå till jobbet och komma hem till M, som jag gått och tänkt på under dagen, för att mötas av hemgjorda pizzor och en bukett rosor. Ja, han är en fin sambo minst sagt.

Nu ska jag se om han vill slita sig från en dokumentär om indiska miljonärer och se klart den tredje Hunger Games-filmen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.