C'est la vie

Last friday night

 

 

Igår fick jag igång kameran, men då hade jag i stället glömt minneskortet i datorn. Typiskt mig, haha! Min fredag var för övrigt ganska bra. Fick en sista genomgång på jobbet och dessutom kom chefen tillbaka från mässan i Barcelona. Han är väldigt trevlig faktiskt, lättsam och verkar intresserad av att skapa en bra arbetsmiljö. Det gillar jag.

 

Vi slutade tidigt (för att vara Frankrike kan man kanske tillägga) och efter jobbet gick jag en runda på stan, men det enda jag kom hem med var ett baslack och ett korallrosa nagellack från Dior samt tre macarons från Jean-Paul Hevin. Kvällen avslutades med en trevlig AW med Anna-Sarah, en av mina läsare som kontaktade mig via bloggen och undrade om jag ville träffas. Hon hade ju kunnat vara en seriemördare men jag chansade och drog med henne till min favorit-mojito-bar. Hon visade sig vara en helt normal och rolig tjej, det slutade med att vi satt och pratade i nästan fyra timmar. Till slut orkade jag knappt hålla mig vaken så jag åkte hem och somnade innan midnatt. Jag sov 9,5 timmar i natt!

 

Nu ska jag äta min sena frukost och titta på One Tree Hill. Åh jag älskar lördagar!

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.