C'est la vie

MacBook and sleeping pills

 

 

Eftersom min kamera helt plötsligt bestämt sig för att sluta fungera och jag inte orkar leta upp någon passande bild i arkivet så får det bli två Instagram-bilder från veckan. Jag förstår mig inte riktigt på det här med MacBook ännu så idag skulle jag göra en print screen. Bara det att jag inte fattade att det sparas på bara genom att markera det så tillslut hade jag 10 likadana bilder på min desktop.

Men jag lär mig och det är faktiskt ganska kul med mac, hehe.

 

Nu ska jag kolla på One Tree Hill och sedan hoppas jag att jag får sova bättre med hjälp av sömntabletter. 2,50€ receptfritt på la pharmacie. Ingenting man kan köpa i Sverige bara sådär, men här går det att köpa det mesta receptfritt. Typ hostmedicin med morfin. Only in France.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.