C'est la vie

Living it’s own life

 

 

Jag fick igång kameran till slut, men den lever sitt egna lilla liv. Ibland kan jag inte ööpna objektivet alls och bilderna blir gryniga och färgerna i bilden är grå och tråkiga. I maj tänker jag köpa ny kamera, det är en sak som är säker. Jag funderar fortfarande på den här men om ni har andra tips får ni gärna skriva en kommentar.

 

Nu ska jag skynda mig ner till Place de Clichy och möta upp med Naomi för lite shopping och en kaffe.

 

 
0

0 kommentarer

  • malin

    Jag hade hellre satsat på en canon powershot g15. Bra ljusstyrka och mer allround. Men beror på lite vad du är ute efter. Objektivet gör att kameran tar ganska stor plats på en nikon.

  • Miison

    Har själv börjat tittat efter en mindre kamera som kan fungera som ett komplement för de tillfällen som jag inte vill ta med mig min stora systemkamera. Än så länge lutar jag mer åt fujifilm x20. Men det beror ju vad du är ute efter och vad som du prioriterar mest. Själv vill jag få en så snarlik bildkvalitet och ljuskänslighet (kunna ta bilder i relativt mörka miljöer utan blixt)som jag får med min systemkamera, fast i kamera som tar mkt mindre plats. Nackdelen med de kameramodellerna som har nämnts innan är att de ändå är relativt stora och med objektiv so sticker ut, så krävs det ändå rätt stora fickor eller en väska för att kunna bära runt med kameran..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.